Viata are prioritate

Calatorie pe taramul muzicii si dansului
4 aprilie 2017
Pompieri in actiune
5 aprilie 2017

,,VIAȚA ARE PRIORITATE!”

COORDONATOR:
PROF. SECELEANU LĂCRĂMIOARA

 

Activitatea ,,Viața are prioritate!” a făcut parte din calendarul activităților din săptămâna ,,Școala Altfel”, desfășurându-se în data de 28.02.2017, în sala de grupă, cu un număr de 108 preșcolari de la patru grupe, mijlocii și mari.
S-a desfășurat această activitate de prevenire plecând de la ideea că niciodată nu e prea devreme să le vorbim copiilor despre ceea ce le poate face rău.
Preșcolarii au decupat inimioare pe care doamnele educatoare au scris mesaje pozitive.Mesajele au fost citite, apoi explicate copiilor. Ei au răspuns întrebărilor adresate de către reprezentantul C.P.E.C.A. Gorj, au cântat , au relaționat cu ceilalți colegi și au promis că vor duce părinților ,,inimioarele cu sfaturi”.
La chestionarele date copiilor, toți au arătat că s-au simțit foarte bine, fiind foarte veseli și relaxați.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”55″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]