Rafa Girafa

eTwinning
30 ianuarie 2017
Ieri am fost copil
30 ianuarie 2017

PROIECT EDUCAȚIONAL INTERNAȚIONAL

,,FORMIDABILII, RAFA GIRAFA

 

COORDONATOR:

PROF. ANA-MARIA BÎZDOACĂ

 

Girafa Rafa este o revistă adresată copiilor preşcolari care apare în limba română, ucraineană şi rusă. Proiectul construit în jurul acestei publicaţii, adresat preşcolarului este unic pe piaţa europeană.

Ştim cât de mult cântăreşte în cadrul procesului educaţional calitatea materialelor din care copiii învaţă şi am creat Girafa Rafa pentru că suntem convinşi de faptul că educaţia preşcolară este esenţială în vederea integrării ulterioare a copiilor în diferite medii sociale. Era informaţiei cere mult mai mult de la copiii noştri decât a cerut de la noi şi în acelaşi timp potenţialul intelectual al copiilor de astăzi este net superior celui al generaţiilor anterioare. Pentru a ţine pasul cu evoluţia, noi vrem să răspundem necesităţilor intelectuale ale copiilor, să le hrănim curiozităţile legate de lumea care îi înconjoară şi să le oferim avântul de care au nevoie pentru a păşi încrezători către următoarele etape ale dezvoltării lor intelectuale.

Pentru a stimula spiritul competitiv și potențialul creativ al copiilor, pentru a-i motiva să își dezvolte cultura generală și să își lărgească spectrul de cunoștințe, Romconcept International Solutions organizează împreună cu partenerii săi externi (Ungaria, Ucraina, Bulgaria), Concursul Internațional “Formidabilii” – concurs de cunoștințe teoretice din diverse domenii (cultură generală, matematică, istorie, geografie, limbă și literatură română, biologie, etc.), și aptitudini practice, în urma cărora vor fi premiați atât concurenții cât și unitățile de învățământ.

 

PARTENERI:

  • E.N.C.S.
  • S.J. GORJ
  • ROMCONCEPT INTERNATIONAL SOLUTIONS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”17″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]