Timtim-Timy

eTwinning
30 ianuarie 2017

PROIECT EDUCAȚIONAL INTERNAȚIONAL

,,TIMTIM-TIMY”

 

COORDONATOR

PROF. BÎZDOACĂ ANA-MARIA

 

Educația timpurie reprezintă componenta de bază a învățării pe tot parcursul vieții. Pregătirea copilului pentru învățământul preuniversitar și superior începe din primii ani de viață. De calitatea actului educațional complex din această perioadă depind competențele și performanțele viitorilor școlari, studenți și adulți.

Concursul internațional de activități integrate TIMTIM–TIMY urmărește stimularea dezvoltării psihomotrice, socioemoționale, cognitive, a limbajului și a comunicării, precum și a capacităților și aptitudinilor de învățare la vârsta antepreșcolară și preșcolara și evaluarea nivelului de cunoștiințe sub forma jocului prin activități integrate.

PARTENERI:

  • M.E.N.C.S.
  • I.S.J. GORJ
  • FUNDAŢIA PENTRU ŞTIINŢE ŞI ARTE -PARALELA 45

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”42″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]