Ziua Internationala a Femeii – “Pentru Tine … “

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FEMEII…

,,PENTRU TINE…!”

ACTIVITĂŢI CULTURAL – ARTISTICE

COORDONATOR:

PROF. MERCUREAN IOANA OTILIA

 

În fiecare an, ne este dat să trăim emoţii incomensurabile alături de micuţii care se implică în pregătirea cu multă ,,seriozitate’’ a programele artistice, organizate cu ocazia sărbătorilor de primăvară.

Ziua de 8 Martie este recunoscută pe întreg Mapamondul ca sărbătoarea internaţională a femeii. Luna martie este prima lună a primăverii când toată natura renaşte şi razele soarelui începe să ne mângâie uşor. Pură coincidentă sau nu, în acestă lună se sărbătoreşte pe lângă mărţişor şi ziua femeii, a mamelor. Femeia este cea mai importantă fiinţă din lume, mamă şi iubită, elemente fără de care întregul univers nu ar exista.

Proiectul educativ,, PENTRU TINE…!’’, s-a desfăşurat în perioada 6 – 8 martie 2017 şi a urmărit dezvoltarea sentimentului de dragoste în rândul celor mai mici dintre noi, a copiilor, faţă de fiinţa care le-a dat viaţă, cel mai drag element al orânduirii lumeşti ,,MAMA’’.

Cadrele didactice și-au propus să sărbătorească acest eveniment prin activităţi care să îmbine cât mai armonios utilul cu plăcutul, construind noi produse, utilizând toate formele de activitate: jocul – concurs, învăţarea, munca şi creaţia.

  • WORKSHOP-URI
  • CARNAVALUL PERSONAJELOR DIN POVEȘTI
  • POEZII
  • CÂNTECE
  • DANSURI TEMATICE,

ETC.[ngg_images source=”galleries” container_ids=”48″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]