Grupa prichindeilor

Educatoare: Prof. Ciocîrlie Gina – Antoanela
Educatoare: Prof. Hodineți Mihaela

Grupa noastră este locul ideal în care  copiii trăiesc momente unice, în care personajele din povești prind viață și le devin prieteni de joacă. Acesta este un spațiu magic în care ei leagă prietenii cu copii de aceeași vârstă, cu care se joacă învățând – ca prin magie- ,,tainele” lumii ce-i înconjoară.

 Diversitatea metodelor utilizate, a materialelor folosite precum și a activităților potrivite nivelului de vârstă, îmbinate cu dăruirea și dragostea pentru copii, sunt elemente ce fac din grupa noastră locul potrivit în care părinții să-și aducă micuții cu toată încrederea.

 Vom continua să scriem frumoasa poveste a acestei grupe, care a început a fi scrisă în urmă cu 2 ani.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]