Puișorii moțați

Educatoare: Prof. Seceleanu Lăcrămioara
Educatoare: Prof. Dumitru Lidia Simona

 Fiecare preşcolar, mai ales la vârsta  aceasta, a inocenţei, are o stea a sa, care va străluci, mai devreme sau mai târziu. De noi, adulţii, educatoare şi părinţi, depinde, de fapt, cât de ușor se vor transforma “puișorii în cocoșei sau găinușe”. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit că este bine ca această grupă de prichindei să se numească ,,Grupa Puișorilor moțați”.

Începând de la grupa de antepreșcolari, când au trecut pragul grădiniței, cu privirile lor temătoare și neștiutoare, au fost primiți cu dragoste și căldură.

Copiii sunt încurajați să gândească liber, să își asume responsabilitatea pentru deciziile lor, să își exprime creativ ideile, să se ajute reciproc. Ei reușesc să își definească și rezolve singuri problemele, să comunice ușor, să înțeleagă și să accepte diversitatea. Învățarea se face cu bucurie și din curiozitatea de a explora.

           

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]