Sustine igena de 10

Patrula de reciclare
30 ianuarie 2017
Piticot
30 ianuarie 2017

PROIECT EDUCAȚIONAL NAȚIONAL

,,SUSȚINE IGIENA DE 10”

 

COORDONATORI

PROF. ANA-MARIA BÎZDOACĂ

PROF. ALINA OANA CORNESCU

 

Proiectul se desfășoară cu sprijinul MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE ŞI CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE și SC UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE, și invită elevii din ciclul primar şi preşcolar să realizeze, sub îndrumarea profesorilor sau a educatorilor, lucrări ilustrând semnificația igienei de 10, precum şi modalitățile de combatere a virusurilor și bacteriilor.

,,Susține igiena de 10” este o inițiativă națională de creativitate pe teme de igienă adresată preșcolarilor și elevilor din ciclul primar.

Tema sub care se desfăşoară această iniţiativă este ,,Căpitanul Igienă salvează lumea de microbi şi bacterii!” 

Educația reprezintă un instrument eficient pentru formarea obiceiurilor corecte de igienă în rândul tinerei generații. Încă din perioada preșcolară, copiii trebuie să conștientizeze atât importanța menținerii sănătății proprii, cât și necesitatea contribuției personale la asigurarea sănătății collective.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”22″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]