Kalokagathia

Piticot
30 ianuarie 2017
Educatia financiara
30 ianuarie 2017

 

 PROGRAM NAŢIONAL DE STIMULARE A INTERESULUI PENTRU EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT ÎN RÂNDUL COPIILOR PREŞCOLARI ŞI AL ŞCOLARILOR MICI

“KALOKAGATHIA”

 

COORDONATORI:

PROF. ILEANA LASTOVIEȚCHI

PROF. ANA-MARIA BÎZDOACĂ

PROF. CHEBEȘI MARINELA

 

          Acest proiect se derulează, în grădinița noastră, începând din anul 2007 și având ca scop stimularea interesului pentru mişcare în vederea asigurării unei dezvoltări fizice armonioase şi a dezvoltării spiritului de competiţie.

Educaţia fizică şi sportul reprezintă factorii primordiali ai menţinerii şi întăririi sănătăţii de aceea încă de mici avem nevoie de cât mai multă mişcare şi la această vârstă a transformărilor calitative şi cantitative pe plan somatic aceste activităţi au ca scop dezvoltarea fizică armonioasă, însuşirea unui bagaj de deprinderi motrice generale. Toate acestea se realizează prin jocurile de mişcare, prin concursurile pe care le desfăşurăm atât în sala de grupă cât şi în aer liber făcând parte din universul minunat al copilăriei. Copiii trebuie pregătiţi pentru o societate dinamică, în continuă evoluţie, cu o gândire creativă, sănătoasă de a alege cele mai bune soluţii în viaţă.”

             Necesitatea derulării a cât mai multe activităţi de mişcare este susţinută de către toţi specialiştii în educaţie şi nu numai. În acest sens, vă  propunem ca activităţile din cadrul proiectului ,,Kalokagathia” din anul şcolar 2016-2017 să aibă ca element comun mișcarea, jocurile de mişcare, competiția, hazul şi voia bună.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”18″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]