Prietenii mei scolarii

Învățăm să dăruim
30 ianuarie 2017
Spune ,,DA” pentru sănătatea ta
30 ianuarie 2017

PROIECT EDUCAȚIONAL JUDEȚEAN

“ÎMPREUNĂ CU PRIETENII MEI…ȘCOLARII!”

COORDONATOR:

PROF. SECELEANU LĂCRĂMIOARA

 

Proiectul județean ”Împreună cu prietenii mei…școlarii!” a fost inițiat în anul școlar 2015-2016 cu scopul de a crea o mai bună comunicare între unitățile de învățământ partenere, de a familiariza copiii cu specificul activităților desfășurate în cadrul clasei de elevi, în vederea unei adaptări la regimul școlar și a formării unei atitudini pozitive a preșcolarilor față de școală.

Unitățile de învățământ partenere sunt: Colegiul Național ,,Spiru Haret”, Liceul Teologic, Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncuși”, Școala Gimnazială ,,Pompiliu Marcea”.

Având în vedere participarea activă și deschiderea partenerilor la acțiunile desfășurate vom continua derularea  proiectului și în anii ce vor urma.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”24″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]